Nagyipari mosoda megoldások hosszútávra

Akár saját mosoda kialakításáról van szó, akár a meglévő géppark korszerűsítéséről, a Laundromat energiatakarékos, környezetbarát, a fogyasztói igényeket maximálisan kielégítő megoldásokat tud biztosítani.

Minden olyan ügyfelünknek nagyipari készülékeinket javasoljuk, ahol a gépek 2-3 műszakos igénybevételnek vannak kitéve, illetve 10 kg-os töltőkapacitásnál nagyobb mosó- és szárítógépre vagy egyéb kiegészítőre van az intézménynek szüksége.

A nagyipari mosodai ágazatban fontos mérlegelni a gépek befektetési igénye mellett, azt a ráfordítást, amit a gép élettartama alatt költ el. A gépek kiválasztásakor emellett fontos végiggondolni a tartósságot, a megbízhatóságot, a garanciaidőt, az energiatakarékosságot, az egyszerű kezelést, illetve hogy a bővítési igények könnyen kivitelezhetők legyenek.

A UniMac ipari mosodai berendezések tervezése, kivitelezése olyan innovációkat kínál, ami egyedülálló a piacon. Az élethosszig tartó időtállóság, a legmodernebb technológiának és a páratlan hatékonyságnak köszönhetően a Unimac az abszolút legalacsonyabb fenntartási költségeket biztosítja a mosodaiparban.

A Unimac márkájú nagyipari készülékek folyamatos, 0-24 órás használat mellett is 15 évig működnek, 3+2 éves garanciaidejük szavatolja az Ön igényeire szabott, rendkívül magas minőséget.

Nem pusztán gép értékesítéseként tekintünk a munkánkra, hanem egy hosszútávú partneri viszony kialakítása a célunk, ahol Ön elégedett a gép minőségével, cégünk által nyújtott szolgáltatásokkal és szervizével. Éppen ezért gépvásárlás esetén több tízéves mosodavezetői tapasztalatunkkal is szívesen segítünk mosodájának munkafolyamatainak optimalizálásában az elejétől a végéig.

 • Díjmentes helyszíni felmérés
 • Díjmentes mosodai rajz és elhelyezkedés készítése
 • Díjmentes gépészeti tervezés
 • Díjmentes üzleti terv és kalkuláció készítése
 • Teljeskörű mosodai szaktanácsadás
 • Gépészeti kivitelezés

Nagyipari mosoda kialakítása lépésről-lépésre

- Az elejétől kezdve segítünk Önnek a mosoda minden részletére kiterjedő tervezésben. Kérésére a kiszemelt, vagy fiktív ingatlanról mosodai rajzot készítünk a teljes elrendezéséről.

- A megfelelő bútorzat és géppark kiválasztása mellett a mosoda üzemeléséhez szükséges gépészeti elemeket is megtervezzük az Ön számára. Mivel kivitelezést is végzünk, ezért tisztában vagyunk a legújabb gépészeti technológiákkal, mellyel a mosoda üzemeltetése a piacon egyedivé és hatékonnyá tehető.

- A megfelelő tervezéshez elengedhetetlen egy részletes üzleti terv kidolgozása, amellyel kikalkulálhatja a mosoda megtérülését. Legyen szó kg-ra vetített árról, vagy egy hosszútávú, több évre vetített üzleti tervről, pénzügyi végzettségű kollégáink szívesen elkészítik mosodája kalkulációját.

Partnerség a mosoda hatékony működtetéséhez

- Egy mosoda kifogástalan működése érdekében partnereinknek nemcsak a megfelelő gép kiválasztásához nyújtunk támogatást, hanem teljeskörű mosástechnológia tanácsadást és beállítást is végzünk.

- Több tízéves mosodavezetői és textilhigiéniai tapasztalattal rendelkező szakembereink a mosoda beüzemelése után segítenek a mosoda optimális működésének a kialakításában.

- A mosás esetében a megfelelően textilre szabott mosási programok, valamint a minőségű tisztítószereken múlik a siker. A szárítás a legegyszerűbbnek tűnő fázis, ám a megfelelő minőségű vasalás a precízen beállított szárítási folyamat függvénye.

- A különböző textiltípusok vasalása esetén szívesen vállalunk oktatást a mángorlási technikákra vonatkozóan, mivel nem mindegy, hogy mekkora hőfokon, milyen sebességgel és milyen technikával vasalunk.

- A megfelelő beszállító és géptípus kiválasztásán kívül a sok fent említett apró tényező adja a mosoda optimális működéséhez szükséges elemeket, melyben szakembereink készséggel állnak a rendelkezésükre.

Ha bármi kérdése van hívjon minket

+36 30 733 1764
+36 30 119 0521

A csomagban szereplő szolgáltatások

 • Díjmentes helyszíni felmérés

 • Pályázati segítségnyújtás

 • Teljes körű gépészeti tervezés és kivitelezés

 • Üzleti terv és kalkuláció készítése

 • Teljes körű mosodai szaktanácsadás

 • Országos márkaszerviz és alkatrészellátás

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website