Szolgáltatások

Díjtalan helyszíni felmérés és szaktanácsadás:

Egy mosoda beindítása. és működtetése sokrétű szaktudást igényel, ezért segítünk ügyfeleinknek díjmentesen a mosoda megtervezésében az elejétől a végéig.
Szakembereink ingyenes felmérést és szaktanácsadást vállalnak, hogy a lehető legmegfelelőbb mosodai megoldást találjuk meg Önnek.

Díjtalan szállítás és beüzemelés:

Cégünk az ország egész területén térítésmentesen szállítja ki, és üzemeli be mosodai eszközeit.

Országos márkaszerviz

Egy mosoda állandó működése elengedhetetlen. Hibabejelntések esetén folyamatos szervizelést biztosítunk az ország egész területére. Technikusaink évente többször külföldi képzéseken vesznek részt, folyamatosan fejlesztve műszaki ismereteiket.

Karbantartási szerződés

Gépeink 15-20 éves élettartamát a megfelelő használat, és üzemben tartás szavatolja. A garanciaidő lejárta után, ebből kifolyólag kínáljuk karbantartási szerződés megkötését ügyfeleink számára.

Alkatrészellátás

A megfelelő szervizellátást, a szakértelmen kívül, a mosodai berendezésekhez szükséges alkatrészek biztosítják. Raktárkészletünk gondoskodik ügyfeleink gyors, és hatékony kiszolgálásról. 

Pályázati segítségnyújtás

Partnercégünk segítségével folyamatosan tájékozódhat az aktuális pályázati lehetőségekről. Együttműködésünk során számtalan sikeres mosodai pályázati született, amelyek alapján szerzett tapasztalataink, és ismereteink garantálják a jövőbeni sikeres partnerséget ügyfeleinkkel. 

Kalkuláció készítése

A honlapon elérhető kalkulátoron felül, kérésére részletes, személyre szabott kalkulációt készítünk, ezáltal átfogó képet kaphat mosodai befektetése megtérüléséről.

Használt mosodai berendezések értékbecslése

Bármilyen típusú, működőképes mosodai berendezését a vételárba beszámítjuk, illetve díjmentesen elszállítjuk.