Rólunk

 A Laundromat márka egy külföldön bevált koncepciót valósít meg itthon, amely a világ legmegbízhatóbb mosodai termékeit egyesíti egyetlen név alatt. Szakembereink több tíz éves mosodai tapasztalattal rendelkeznek. Az évek során számos gyártó képviseletében megfordultak, ezért döntöttek úgy, hogy egyetlen márka nem elég a tökéletes mosoda megvalósításához. Tapasztalataink alapján összeállítottuk a precízen megtervezett, személyre szabott, és hosszú életű mosoda kialakításához szükséges termékeket. Kiterjedt ügyfélkörünk révén mindennemű mosodai problémakörre prémium minőségű megoldást tudunk nyújtani.

A Laundromat név védjegy a megfelelően magas mosodai színvonalhoz, amelyet a márkán felül cégünk üzleti filozófiája, és dolgozói biztosítanak.

Üzleti filozófia:

Ügyfeleink igényeit, valamint hosszú távú érdekeiket tartjuk elsődlegesnek. Az értékesítésen túl az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra, és a naprakész mosodai információk megosztására különleges hangsúlyt fektetünk.

Alapvető követelménynek tekintjük a szakmai alapon nyugvó szemléletmód alkalmazását. Ezért szakembereink a gyártó által szervezett rendszeres továbbképzésen vesznek részt.