Érmés mosodák

Nyugat-Európában, valamint a tengerentúlon elterjedt önkiszolgáló mosodák növekvő népszerűségnek örvendenek hazánkban is. Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai piacon szakembereink építhették meg az első önkiszolgáló érmés mosodát, amely működését a kezdetek óta figyelemmel kísérjük. 

Azóta számos érmével és zsetonnal működő berendezésünk került telepítésre, amelyek funkcionálása alapján megismert itthoni trendek, keresleti viszonyok, és tapasztalataink segítenek minket, hogy megfelelő üzleti tanácsokat nyújtsunk ügyfeleink számára az induláshoz, valamint a sikeres üzemeléshez.

Az önkiszolgáló mosodákon kívül szállásszolgáltatóknak, szociális intézményeknek, sportlétesítményeknek, és számos szervezetnek bizonyulnak hasznosnak érmebedobós rendszerű termékeink.

LFC10 ipari mosógép

Energiatakarékos. Költséghatékony. Minden, ami egy érmés mosoda alacsony működési költségeihez szükséges, egészen a vízhasználattól a centrifugázásig.

Tovább
Ajánlatot kérek

LDS10 ipari szárítógép

10 kg töltőkapacitás egy kompakt vázba sűrítve. Arra tervezték, hogy érmés mosodájához alkalmazkodjon bárhol, bármikor.

Tovább
Ajánlatot kérek

LDC47 ipari szárítógép

Nagy teherbírású. Egyszerű. Páratlan. A konstrukció, amely hosszú élettartamot biztosít érmés mosodájának.

Tovább
Ajánlatot kérek

LTC20 ipari mosó-szárító torony

Komplett megoldás egyetlen egységben. Kategóriájának leggazdaságosabb ipari mosógépe, és legnépszerűbb ipari szárítógépe egyben.

Tovább
Ajánlatot kérek

LDT20C ipari szárító-szárító torony

Optimalizálja üzlethelysége kihasználtságát az egyik legnépszerűbb ipari szárító-szárító toronnyal. Dupla szárító kapacitás egy helyén.

Tovább
Ajánlatot kérek